Övriga funktionärer

Lars-Göran Nyhlén
Ordinarie prov
SVK Jämtland-Västernorrlands provredovisare och tar även emot anmälningarna. Hemma hos familjen Nyhléns finns 3 st korthåriga vorstehrar och Lars-Göran lägger ner mycket tid på att arbeta med sina hundar. Lars-Göran har varit aktiv inom flera föreningsverksamheter och har en gedigen föreningskunskap.
070 – 191 62 82 Maila Lars-Göran
Jenny Karlsson
Särskilda prov
SVK Jämtland-Västernorrlands provredovisare och tar även emot anmälningarna. Jenny är uppvuxen i en hundfamilj och har idag 2 st korthåriga vorsthrar. I familjen finns också jämthund då intresset för jakten även inbegriper älgjakt.
076 – 840 44 67 Maila Jenny
Bodel Göransson
Utställningsansvarig
Bodel har under åren haft olika roller i klubben som instruktör, provredovisare mm. Hon är nu ansvarig för utställningsverksamheten. Första egna vorstehn köptes när hon var 16 år då familjens vorsteh gick i pension som draghund. Just nu finns tre vorstehrar i flocken, två korthår och en långhår. Att åka skidor med hund är fortfarande en favoritaktivitet även om jakten nu kommer i första hand. Intresset för hundars exteriör utifrån funktion är något som växt fram under åren och ligger nu varmt om hjärtat.
070-674 02 84
Vakant
Provledare- /domarsamordnare
Anki Larsson
Viltansvarig |
Maila Anki070-3037340
Björn Groth
Webbadministratör
Maila BjörnBjörn Groth

Comments are closed.