Bli medlem

Som medlem i SVK Jämtland-Västernorrland kommer du att delta i en lokalavdelning med aktiviteter fördelade från kustland till  fjälltrakterna. Lokalavdelningen har funnits sedan 1962 och är den första lokalavdelningen som bildades så långt norrut. Efter det har även Västerbotten, Norrbotten och Malmfälten tillkommit. Det första fjällprovet som genomfördes i Sverige ägde rum i Ljusnedal i Härjedalen 1963.

Det finns idag representanter i de flesta städerna för de raser som SVK representerar. Under fliken Om oss/Övriga funktionärer hittar du kontaktpersoner som kan hjälpa dig vidare de de som håller i våra olika aktiviteter runtom i Jämland och Västernorrland, ex olika former av träningsträffar osv. Som medlem får du medlemstidningen Svensk Vorsteh 4 gånger per år.

För att kunna delta på jaktprov eller utställning där SVK står som arrangör måste du vara medlem för att kunna delta. Vill du dessutom ställa ut din hund på en utställning som SKK arrangerar så måste man även vara medlem i SKK. För mer information kring detta se www.skk.se

Nedan följer den information kring att bli medlem som finns på www.vorsteh.se

 

Så här blir du medlem

När du vill bli medlem, kontakta SVK:s Medlemsregistrator, gärna per e-mail:

Lena Karén
Brovägen 3
376 37 Svängsta

Telefon: 070-932 42 77

E-mail: medlemsregister@telia.com

Ange namn, adress och telefonnummer samt namn på övriga i familjen som vill bli medlemmar. Vi vill gärna att du även anger vilken/vilka raser du äger så vårt medlemsregister blir komplett.

Därefter erhåller du ett inbetalningsavi och ett medlemsnummer. Medlemsavgiften är 450 kronor per kalenderår för fullbetalande medlem och 100 kronor för familjemedlem.

Medlemsavgiften betalas till bankgiro 856-4056, Svenska Vorstehklubben, glöm inte ange OCR-koden när du betalar.

För betalningar från utlandet: Swift: SWEDSESS Iban: SE84 8000 0816 6107 4052 8575


Foto: Kristoffer Hansson

Comments are closed.