Särskilda Prov

Alla särskilda prov som kommer att arrangeras inom ramen för avdelningens regi, måste ”annonseras” ut på hemsidan för att på så sätt möjliggöra för fler att delta på de särskilda jaktproven. Alla särskilda prov ska in i tabellen oavsett om det finns platser över eller ej. Är provet redan fullt i samband med att provet anmälas så skrivs det in i tabellen, finns det platser kvar kontaktar man kontaktpersonen  som noterar önskat deltagande. Tillgång på platser uppdateras löpande. Anmälan om särskilt prov måste ske minst 5 hela dagar innan provet, anmäls provet en måndag är möjlig första provdag samma veckas lördag. Anledningen till att ytterligare en dag har tillförts är att det även ska läggas in i provtabellen. Anmälan för särskilda prov görs till provredovisaren för de särskilda proven, Jenny Karlsson 076 – 840 44 67 eller helst via mail till svkjvvk@gmail.com Mer information och uppdaterad provtabell finns under Prov/Resultat och vidare Särskilda prov.

Categories: Uncategorized

1 Comment

  • Jenny karsson skriver:

    Sp örnsköldsvik 31/7 domare Dag Teien provledare Bosse Hallnäs , Gunnar Westberg, Max 5 hundar det blir ett kvällsprov

Kommentera